PLUS spaaractie: doe mee!

09 september 2021


Spaar je ook mee?

De PLUS organiseert momenteel een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Vanaf zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kan jij bij de PLUS sponsorpunten sparen voor een club of vereniging in de omgeving.

Ook onze tennisvereniging, De Kersenplukkers, heeft zich aangemeld. Het doel? Meer tennisactiviteiten organiseren voor de jeugd! Dus: Doe mee en steun onze tennisclub!

 

Hoe kan je ons steunen? Snel, makkelijk en eenvoudig!

De sponsorpunten zijn geld waard en krijg je bij het afrekenen van jouw boodschappen. Bij de PLUS kan je tot 13 november bij iedere €10,- euro een sponsorpunt krijgen. Die sponsorpunten kan je vervolgens schenken aan onze tennisvereniging. Let op: de sponsorpunten dien je te activiteren via plus.nl/sponsorpunten. Naast dat je De Kersenplukkers gigantisch steunt, maak jij kans op een leuke prijs! Wekelijks kan jij een PLUS cadeaukaart van €75 euro winnen!

 

Heb jij nog vragen?

Heb jij vragen? Of wil jij hulp bij het verzilveren van de sponsorpunten? Stuur een bericht naar [email protected]. We helpen je graag!

 

Spaaractie Plus in het teken van clubs en verenigingen | MarketingTribune  Food en Retail

Nieuwscategorieën