Verduurzaming van het tennispark

24 maart 2022


Tennisvereniging de Kersenplukkers naar een duurzaam park in jubileumjaar!

Vrijdagavond 18 maart heeft dhr. Stefan van Someren, wethouder milieu/duurzaamheid/klimaat van Neder-Betuwe, het feestlint bij de opening van ons verduurzaamde tennispark doorgeknipt. De duurzame LED verlichting is officieel bij tennisvereniging De Kersenplukkers ontstoken!

In het kader van verduurzaming van het park zijn alle 10 lichtmasten voorzien van LED armaturen én zijn op het dak van het clubhuis 64 zonnepanelen geplaatst. Ook staan in het park nieuwe prullenbakken voor plastic en restafval. Daarmee zijn grote stappen gezet naar een duurzaam park.

Alle aanwezigen hebben een toost uitgebracht op dit mooie project. De wethouder feliciteert de 45 jarige club met dit mooie duurzame initiatief en wenst alle leden veel spelplezier bij de betere, duurzamere verlichting. Voorzitter Kees de Jongh heeft de wethouder bedankt voor de mooie woorden. Ook is iedereen die heeft meegewerkt aan het opknappen van het park hartelijk bedankt. Daarna hebben de tennisleden sportief een balletje geslaan en zijn op alle niveaus fanatiek getennist op deze mooie tennisavond.

 

Nieuwscategorieën