Het Kersen Open

De voorbereidingen van het Kersen Open 2022 zijn al in volle gang! Het evenement vindt plaats op 22 augustus 2022 tot en met 28 augustus 2022. Reserveer de data alvast in je agenda!

 

Editie 2021: alweer een geslaagd toernooi.

Gedurende de  week van 23 augustus werd er weer volop getennist op het park. In totaal zijn er in dit uitgestelde jubileum editie (30+1) 126 wedstrijden gespeeld. Vorig jaar hebben we, door beperkte inschrijving vanwege corona, voor het eerst alles in een poule systeem gespeeld. Dit beviel goed, mede doordat iedereen meerdere partijen kon spelen en dat hebben we dit jaat doorgezet.

Dankzij de inzet van alle commissies, sponsoren en onze groundsman Evert lagen de banen en het hele park er weer tiptop bij. Dat verdient een groot compliment.
We mogen niet klagen over het aantal inschrijvingen, aangezien dit jaar zowel Ten Medel en Amerongen samen vielen met ons toernooi. Verder was het zoals vanouds erg gezellig, ondanks het feit dat we ons nu weer aan de corona maatregelen moesten houden.
Uitgezonderd de finaledag hebben we de hele week erg goed weer gehad om te tennissen. Op het terras was het een gezellige drukte met toeschouwers en deelnemers voor de nazit.

We hebben dit jaar spelers mogen ontvangen van maar liefst 21 verschillende verenigingen, waarbij verreweg de meeste spelers van onze club kwamen (47). Echter ook veel uit Lienden, Rhenen, Dodewaard, Maurik en Veenendaal.

Klik hier voor de resultaten van het toernooi

Volgend jaar.
We kijken weer uit naar volgend jaar. Naar verwachting hebben we dan LED verlichting voor alle banen, waarmee we fors energie gaan besparen. En daarbij ook kunnen beschikken over kwalitatief  beter licht op de banen tijdens de avondwedstrijden.
We  zoeken nog enkele enthousiaste mensen voor de Open Toernooi Commissie. Heb je interesse, neem even contact op ([email protected])! 

Het Kersen Open 2021 is mede mogelijk gemaakt door onze zes hoofdsponsoren:

deelnemende bedrijven – School & Jobs event

Communicatieregisseurs* | LinkedIn

VWS Nederland
Sponsors SWOBRIK Bus - Swanwelzijn Sponsors – De Betuwe Runners Psychologenpraktijk Graus - Opheusden - Kesteren