Neder Betuwe Cup 2023

De Neder Betuwe Cup is dit jaar helaas niet gewonnen door Tennisvereniging de Kersenplukkers. Wel hebben wij een aantal hele mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Kijk voor de uitslagen op toernooi.nl.

Tennissers, schrijf je weer in voor het gezellige NBC tennistoernooi 2023!

Maandag 30 oktober a.s. start weer het sportieve en super gezellige dorpen Neder- Betuwe Cup toernooi. Tot en met zondag 5 november wordt er op de tennisbanen van Ochten, Dodewaard en Kesteren gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel in de speelsterktes 5 t/m 9. Dus voor iedere categorie wat wils. De slotdag wordt dit jaar bij de Kleimeppers in Ochten gehouden.

Er kan worden ingeschreven door alle 17+ tennissers uit de Neder-Betuwe en alle leden van de deelnemende clubs van de Kleimeppers, de Rozenhof en de Kersenplukkers. Ook mag er een introducé die lid is van een tennisclub of met iemand van de andere verenigingen binnen de gemeente Neder-Betuwe worden ingeschreven.

Waar gaat dit jaar de Neder-Betuwe trofee 2023 naar toe? Schrijf je uiterlijk 21 oktober in via www.toernooi.nl. Het toernooi is te vinden onder 'NBC 2023'.