Sponsor worden

 Tennisvereniging De Kersenplukkers biedt verschillende sponsormogelijkheden. Zo kunt u adverteren op de website, sponsorborden & windschermen bedrukken en/of bijdragen aan het regionale tennistoernooi Het Kersen Open.

Download hier de brochure voor meer informatie over de sponsormogelijkheden en de tarieven daarvan. We kijken uit naar een wederzijdse en langdurige samenwerking! Graag komt de PR- en Sponsorcommissie met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail naar [email protected] of bel voorzitter Yvette Beusink via 06 – 21 88 04 17. 

Waarom sponsoren?

Door middel van bord, advertentie of winddoeksponsoring komt u vrijwel wekelijks in beeld bij meer dan 200 leden. Bij open toernooien en competities ontvangen wij zelfs meer dan 500 bezoekers. Ideale reclame voor jou als ondernemer!  

Daarnaast bieden wij ook een andere toegevoegde waarde. Mochten wij als vereniging iets nodig hebben aan producten en/of diensten, kijken wij altijd eerst of we het bij een van onze sponsors kunnen bestellen. Denk hierbij aan sportkleding, promotiemateriaal en catering. Wij hechten waarde aan een langdurige samenwerking!  

Als tennisvereniging zijn wij volledig onafhankelijk. Daarom ontvangen wij geen subsidies en dergelijke van de gemeente of overheid. De inkomsten van de ledencontributies, baromzet én sponsoring worden volledig gebruikt voor onder andere:  

  • Parkonderhoud
  • Vernieuwing faciliteiten
  • Organiseren (open) toernooien, zoals Het Kersen Open
  • Verlagen lesgelden en contributie jeugd
  • Investeren lokale bedrijven