Sponsor worden

Het is op verschillende manieren mogelijk om onze tennisvereniging De Kersenplukkers te sponsoren. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen hoe belangrijk sponsoring is voor een vereniging. Zeker aangezien wij volledig onafhankelijk zijn en geen subsidies ontvangen van de gemeente of overheid. Onze organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers, maar naast de inkomsten aan contributie en baromzet kan de vereniging altijd meer sponsoring gebruiken voor onder andere:

  • Onderhoud van het park
  • Vernieuwing van faciliteiten
  • Activiteiten voor de jeugd
  • Verlagen van lesgelden en contributie jeugd

Daarvoor willen wij in ruil altijd meedenken met sponsoren. Door middel van bord, advertentie of winddoeksponsoring komt u vrijwel wekelijks in beeld bij meer dan 200 leden. Bij open toernooien hebben wij zelfs meer dan 500 bezoekers aan ons park. De vereniging is ook zeer actief in verschillende competities waardoor in het compeitieseizoen wekelijks verschillende andere verenigingen uit de buurt het park bezoeken. Ideale reclame voor jou als ondernemer. 

Ook denken wij graag mee in de vorm van jouw branche of vakgebied. Hebben wij iets nodig als vereniging zullen we altijd eerst bij onze sponsoren kijken of we het daar kunnen bestellen.

 

Download hier de brochure met alle manieren van sponsoring en de kosten daarvan.

Wil je de mogelijkheden bespreken als potentiële sponsor voor tennisvereniging De Kersenplukkers? Neem dan contact op met Yvette Beusink via 06-21 88 04 17 of [email protected]