Lidmaatschap

Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Je kunt je via de website aanmelden. Na ontvangst van je aanmelding kun je direct lid worden. Je kunt dan door-de-weeks en in het weekend tennissen.

Als je lid bent van de Kersenplukkers:

✓ Kun je het hele jaar door tennissen op onze kunstgrasbanen.
✓ Heb je de mogelijkheid om tegen betaling tennisles nemen.
✓ Ben je ook lid van de KNLTB en kun je deelnemen aan de officiële competities  en toernooien.
✓ Kun je met de KNLTB Clup app een baan reserveren als het park geopend is (behalve tijdens toernooien en evenementen).
✓ Mag je  meedoen aan allerlei clubevenementen.

Contributie
Het seniorlidmaatschap kost 125 euro per jaar. Nieuwe leden krijgen na aanmelding een KNLTB-pas.

Verplichte bijdrage aan de vereniging
Als seniorlid van De Kersenplukkers word je geacht een bijdrage te leveren om de vereniging draaiende te houden. We verwachten van je dat je per jaar een aantal uren beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk. Dit is verplicht voor leden vanaf 18  jaar. Je kunt bijvoorbeeld bardiensten draaien, de schoonmaakploeg versterken of onderhoudswerkzaamheden verrichten. Ook kun je in een van onze commissies zitting nemen als daar vacatures zijn.

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap
Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap dient schriftelijk (per e-mail) vóór 1 december van het lopende jaar kenbaar gemaakt te worden bij de secretaris van de vereniging. Bij niet tijdig opzeggen, wordt je lidmaatschap geacht met een jaar te zijn verlengd.

Aanmelden als lid
Je kunt het hele jaar door lid worden. Aanmelden kan eenvoudig op onze website. Het lidmaatschap is per kalenderjaar en loopt van 1 januari t/m 31 december.