EVA-competitie

Na het succes van de Vrije Mannen Tenniscompetitie, is het idee gerezen om een Recreatieve Damescompetitie te organiseren! Buiten een lekker potje tennis is er natuurlijk voldoende ruimte voor een beetje gezelligheid. Lijkt het je leuk om mee te doen? Lees dan snel verder!

We willen gaan spelen op de woensdagmorgen. Afhankelijk van het aantal deelneemsters zal het schema er als volgt uitzien:

09.15 – 10.15   tennissen
10.15 - 10.45    koffie
10.45 - 11.45    tennissen

Hoe gaat het in zijn werk?
We spelen op de woensdagmorgen, voorlopig via een Toss WhatsAppgroep. Als je je hiervoor aanmeldt, kun je telkens van week tot week opgeven of 1 of 2 uur mee wilt spelen of niet.

De wedstrijden worden afwisselend op de banen van de 3 verenigingen gespeeld.

We denken ook aan het idee om elke week afwisselend één van de deelneemsters te vragen om op vrijwillige basis op te passen in het clubhuis zodat er meer dames kunnen meedoen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen.Voor het uitdelen van prijsjes of een traktatie zullen we een kleine bijdrage vragen voor inschrijving.
 
Voor wie?
De EVA-competitie is voor dames van alle leeftijden en alle niveaus. Voel je dus welkom om mee te doen!
 
Door wie?
De EVA-competitie is tot nu toe een initiatief van T.V. De Kersenplukkers. Het maken van de speelschema’s zullen wij in eerste instantie op ons nemen. Graag verwelkomen we een contactpersoon namens T.V. Ochten en Dodewaard om met elkaar te overleggen.
 
Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mail naar [email protected].